Leontine Ruiters: ‘Ik ben verliefd’

Leontine Borsato
Door: Lola van Leeuwen
13-11-2020

Het lijkt hartstikke goed te gaan met Leontine Ruiters (voorheen Borsato). Maanden na de scheiding lijkt Leontine steeds verder het dal uit te klimmen. Op haar Instagram schrijft zij: ,,Ben verliefd!” Heeft Leontine een nieuwe liefde toegelaten in haar leven?

Het lijkt er nu nog op dat Leontine geniet van haar vrijgezellenbestaan. Op Instagram post zij regelmatig vrolijke foto’s, net als vandaag. Zij plaatst een foto van een prachtige kerstcreatie en schrijft erbij ,,Ben verliefd”.

Beeld: Instagram @leontineborsato

Dal

In februari kwam het 22-jarige huwelijk van Leontine en Marco Borsato tot een verdrietig eind. Aan Isa Hoes vertelde Leontine dat het ondanks deze moeilijke periode, best goed met haar goed.

,,Het was natuurlijk een beetje een gek jaar. Maar dat je zelfs in heel verdrietige situaties het geluk in jezelf kan vinden, maakt dat ik eigenlijk heel lekker in mijn vel zit”, aldus Leontine. 

Leontine is een tijd geleden voor zichzelf een zorgtraject ingegaan. ,,Om beter voor mezelf te zorgen. Dat heeft misschien ook met leeftijd te maken, mijn kinderen worden ouder”, legde Leontine uit.

Meer DenD