ZIEN: Dit draagt familie Meiland naar de bruiloft van Maxime en Leroy

||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

De bruiloft van Maxime Meiland en haar Leroy komt steeds dichterbij. De voorpret is al begonnen want de hele familie Meiland is zich al aan het opmaken voor de grote dag…

Martien en Erica laten in hun podcastserie ‘Wat Goéééd’ weten al helemaal klaar te zijn voor de bruiloft van hun dochter Maxime. De twee geven een voorproefje van hun outfit. ,,Kijk, dit doe ik aan”, zegt Martien stralend terwijl Erica in beeld komt lopen met zijn hysterisch kleurrijke colbert. ,,Martien houdt natuurlijk van over de top”, zegt Erica. De blouse die hij eronder gaat dragen houdt hij ‘nog even voor de secret’ (geheim), laat Martien weten.

Chanel look-a-like

Dan is Erica aan de beurt en pronkt met haar wit-zwarte Chanel look-a-like jurk en hoge en comfortabele zwarte hakken. Erica is voorbereid want ,,als het heel warm wordt, ga ik switchen”. Als moeder van Maxime heeft Erica een hele belangrijke rol. Zij geeft haar dochter namelijk weg op het altaar.

Claire krijgt twee jurken

Maxime’s dochter Claire krijgt zelfs twee jurken voor de bruiloft. ,,Bij de ceremonie heeft ze een klassiek jurkje aan”, vertelt Maxime aan Shownieuws. ,,En daarna krijgt ze die met die sleep want die vindt zij natuurlijk helemaal waanzinnig. Én kleine hakjes”.

Tags

BRUILOFTERICA MEILANDMARTIEN MEILANDMAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck