ZIEN: Erft kleinzoon het zangtalent van André Hazes?

Fender Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De familie Hazes is gezegend met een paar gouden keeltjes. Slaat het grootse talent van wijlen André Hazes Senior over op zijn kleinkinderen?

Duet

Zowel Dré als Roxeanne Hazes hebben het zangtalent van hun overleden vader geërfd. Broer en zus maken beiden carrière op dezelfde manier als hun vader: met hun stem.

Nadat Roxeanne en Dré elkaar jaren niet gesproken hadden, sloten zij elkaar afgelopen zomer weer in de armen. De hereniging tussen broer en zus was langverwacht, en er zou zelf iets heel moois aan zitten te komen.

In een interview met RTL Boulevard liet Roxeanne doorschemeren dat er mogelijk een duet met haar broertje Dré aan zit te komen. ,,Ik zeg nooit nooit. Ik zou dat best ooit heel leuk vinden”, aldus Roxeanne.

LEES OOK:

Dré Hazes te kakken gezet op Instagram

Zang

Geeft André zijn talenten nóg een generatie door? Een video die Erik Zwennes, Roxeanne’s vriend en de vader van hun zoontje Fender, op Instagram plaatst wijst er wel op.

Op de video is te zien hoe kleine Fender (2) uit volle borst meezingt met ‘Berend Botje’. Zal hij later net zoals het grote deel van zijn familie ook schitteren op het podium?

Bekijk hier de video van de zingende Fender:

Tags

ANDRÉ HAZESDRE HAZESERIK FENDERFENDERROXEANNE HAZESTALENTZINGEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck