Dré Hazes te kakken gezet op Instagram

Andre Hazes
Door: Eva Steins
05-11-2020

André Hazes is tegenwoordig bijna vaker in de sportschool te vinden dan in de studio. De zanger heeft zijn levensstijl omgegooid en werkt toe naar een op en top fit lijf. Op Instagram deelt Dré een trotse voor- en na foto van zijn transformatie die volgers laat proesten van het lachen.

Het is duidelijk dat Dré apetrots is op zijn fitte lichaam. Eerder deelde hij al een voor- en na foto van zijn lichaam nu, en een jaar geleden. Bij het bericht schreef Dré dat hij zich fitter dan ooit voelt.

,,Tussen deze twee foto’s zit precies een jaar. Een jaar waarin zoveel is gebeurd. Links een jongen die leefde zonder grenzen. Die nergens het gevaar in zag, zichzelf geen rust gunde, geen gezond leven gunde. Die leefde in een roes van katers en schijt aan de wereld.

Waar zijn thuissituatie helemaal overhoop lag. Rechts een jongen die voor zichzelf is gaan zorgen. Waar zijn thuissituatie beter is dan ooit. Een strak voedingsschema volgt, genoeg rust en keihard trainen met @willemjonkman . Ik ben fitter dan ooit en we zijn pas met begonnen.”

Lachen

Waar Dré bij de vorige voor- en na foto vooral bewondering kreeg, heeft hij bij die van vandaag met name de lachers op zijn hand. Op Instagram deelt Dré een foto van zijn jongere zelf, naast een recentelijke foto.

,,Drank vs eiwit shakes” schrijft de zanger erbij.

Vrienden van Dré gieren het uit en nemen de zanger in de maling. ,,Krijg je daar een snor van?” schrijft Thijs Römer. Ook Dennis Schouten reageert onder het bericht. ,,Als je zo slank van de drank wordt trek ik nu nog een fles open.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Drank vs eiwit shakes…🥳

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Meer DenD