ZIEN: Glennis Grace zingt lied voor Peter R. de Vries

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Glennis Grace brengt een ode aan Peter R. de Vries tijdens haar optreden op De Amsterdamse Zomer. Ze draagt een nummer aan de neergeschoten misdaadverslaggever op en het publiek raakt emotioneel…

Een toepasselijk nummer voor De Vries, die nog steeds aan het vechten is voor zijn leven, is Hero van Mariah Carey, vindt Glennis. En zij is niet de enige. Radio-dj Frank Dane draaide het liedje ook al speciaal voor Peter tijdens de uitzending.

Staande ovatie

Nicolette van Dam en haar man Bas Smit waren aanwezig bij het optreden en delen een video ervan. ,,Glennis Grace zingt ‘Hero’ voor Peter R. de Vries, zo mooi, staande ovatie” aldus Bas. De twee zijn enorm onder de indruk van de zangeres.

Zoals vele anderen heeft ook Glennis het moeilijk met het nieuws over Peter. De zangeres was zo emotioneel dat ze eerdere optredens van deze week heeft geannuleerd. Haar gevoelens over de situatie van Peter deelde ze in een video op haar Instagram-account, waar ze onlangs veel kritiek op kreeg van volgers…

‘Aandachtshoer’

Glennis zou Glennis niet zijn om hierop te reageren en plaatst een nieuwe video met een sneer naar de mensen die haar een ‘aandachtshoer’ en ‘narcist’ hebben genoemd. ,,Ik heb totaal geen spijt dat ik gisteren een filmpje heb geplaatst waarin ik mij emotioneel uitlaat over Peter R. de Vries. Het gaat niet om mij, juist daarom heb ik het filmpje erop gezet”, aldus de zangeres.

,,Denk je nou echt dat ik hier wakker van lig? Dat ik wakker lig van jouw onnozelheid?” gaat ze verder. Ik heb eigenlijk alleen maar medelijden met je. Door de wolven zijn jullie opgevoed. Echt, zielig.”

Tags

DE AMSTERDAMSE ZOMERGLENNIS GRACEMARIAH CAREYODEPETER R. DE VRIESZANGERES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck