ZIEN: Grote metamorfose voor Maan

Maan heeft een nieuwe look
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maan de Steenwinkel heeft een grote metamorfose ondergaan. De zangeres heeft besloten de schaar in haar lange lokken te laten zetten…

Sinds Maan bekend werd door haar winst bij The Voice of Holland, heeft ze al lang haar. Maar kennelijk was ze haar lange bruine lokken zat, want in Instagram Stories deelt ze een foto waarop te zien is dat ze voor een veel kortere coupe is gegaan.

‘Britney Spears’

Vorige maand onderging Maan ook al een metamorfose. De zangeres was toen gegaan voor een coupe met blonde en donkere lokken. ,,Veel volgers zijn zich kapot geschrokken om hoe ze eruit zag. Waarom heeft ze dit gedaan? Wie is hier verantwoordelijk voor?”, schreef Juicechannel bij de foto van Maan. Yvonne Coldeweijer vond de zangeres zelfs lijken op Britney Spears. ,,Wordt dit de Britney van de Lage Landen?”, schreef ze op haar juicekanaal.

Zorgen

Er zijn al langer zorgen om Maan. ,,Er zijn veel spionnen in mijn DM die Maan goed kennen en zich best wel zorgen maken om haar drugsgebruik”, schreef Coldeweijer eerder op haar juicekanaal. ,,Sinds ze met Karel samen is, is dit gebruik nogal toegenomen. Ik hoor ook van verschillende kanten dat ze hier graag mee wil stoppen en dat lijkt mij geen verkeerd idee.”

Tags

MAAN DE STEENWINKEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck