ZIEN: Hebben de Meilandjes deze miljoenenboerderij gekocht?

Woning familie Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De familie Meiland moet binnenkort de biezen pakken en vertrekken uit hun Hengelose woonboerderij. Het gonst van de geruchten dat de familie zal gaan neerstrijken in deze miljoenenboerderij in Leiderdorp…

De Meilandjes moeten hun woonboerderij in Hengelo ‘op termijn’ verlaten vanwege een conflict met de gemeente. In Linda’s Wintermaand onthulde Martien dat de familie in de clinch ligt met de gemeente Bronckhorst.

Video

De geruchtenmolen draait op volle toeren in het Zuid-Hollandse Leiderdorp. Zo zouden de Meilandjes hun oog hebben laten vallen op een behoorlijk luxe boerderij in het dorp.

Dit wordt bevestigd door een bron uit de buurt aan weekblad Weekend. ,,Ze hebben deze bezichtigd,” verklaart de insider.

Het zou gaan om een boerderij in het dorp die voor 2,75 miljoen euro te koop staat. De enorme boerderij is op te delen in verschillende woongedeeltes, naar wens van zowel Erica als Martien.

Wijnkelder

Het huis staat inderdaad te koop en is te zien via Funda. Zo is te zien dat de woning gemakkelijk op te delen is in twee verschillende woningen. Er is zowel op de begane grond als op de eerste verdieping een afzonderlijke woonkamer.

Maar het lijkt erop dat de Meilandjes vooral gecharmeerd zouden zijn van een ander aspect van de woning: de wijnkelder. De wijnkelder stamt uit 1600 en is ruim genoeg voor de gehele collectie van de familie.

Bekijk hier de video waarop de woning te zien is:

Bron: Youtube

En HIER is ook nog een link naar de droomboerderij in Leiderdorp.

Tags

CHATEAU MEILANDERICA MEILANDFUNDAMARTIEN MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie