ZIEN: Heeft Dré deze tattoo in Amerika laten zetten?

Dré heeft een nieuwe tattoo
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique heeft een aantal beelden van de gezinsvakantie in Thailand gedeeld en op één van de beelden is iets opvallends te zien. André heeft een grote tatoeage op zijn hand die er eerder nog niet zat. Heeft hij deze in Amerika laten zetten?

Hoewel het er eerst op leek dat André en Monique de vakantie naar Thailand geheim wilden houden, heeft Monique er toch voor gekozen om haar volgers weer te overspoelen met vakantiekiekjes. Het gezin maakt uitstapjes, ligt aan het zwembad en aan de zee.

Nieuwe tatoeages

Zo deden ze ook gisteren een bijzonder uitstapje. Ze bezochten Pig Island, de plek die bekend staat om alle varkens die er leven. Kleine Dré is net als zijn ouders een echte dierenvriend en besloot de dieren te aaien.

Op een video die Monique op Instagram deelt, is ook te zien hoe André de dieren aait. Maar er valt iets op aan zijn hand: hij heeft een arend en de cijfers 2511 laten tatoeëren.

Wat is de betekenis?

Wat de tatoeages precies betekenen is niet duidelijk, maar tijdens de Amerika-reis met Monique en kleine Dré leek de tattoo er in ieder geval nog niet te zitten. Wel vloog de zanger al snel na de gezinsvakantie opnieuw naar Amerika om daar samen met een vriend in Los Angeles los te gaan. Heeft André de tatoeages tijdens die trip laten zetten?

Tags

ANDRÉ HAZESHAZESMONIQUE WESTENBERGTATTOOVIDEOZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie