ZIEN: Het luxe appartement van Eloise (en Amalia?)

Appartement van Eloise en Amalia
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eloise van Oranje liet gisteren weten dat ze aan een nieuw hoofdstuk begint: ze is namelijk verhuisd. De gravin had al een fijn plekje in Amsterdam, maar gaat nu ruimer én luxer wonen. Wordt prinses Amalia haar nieuwe huisgenoot?

 ,,Ik wou nog wat delen, ik ben namelijk verhuisd!”, schreef Eloise gisteren op Instagram. ,,Ik kan ook niet wachten om op mijn nieuwe plekje te wonen.”

In het centrum van Amsterdam

Eloise is verhuisd naar een ander appartement in Amsterdam. Ze is van een appartement met twee kamergenoten verhuisd naar een luxe appartement met drie slaapkamers verdeeld over twee woonlagen. Het optrekje bevindt zich in het centrum van Amsterdam.

De gravin woonde al op een goede locatie in Amsterdam, maar heeft tóch besloten te gaan verhuizen. Haar vorige appartement huurde ze met haar twee kamergenoten voor 1650 euro per maand, maar haar nieuwe appartement kost nog veel meer per maand. Eloise huurt het dus hoogstwaarschijnlijk niet in haar eentje.

Samenwonen met Amalia?

En er is maar één student die zo’n luxe optrekje sámen met Eloise zou huren, namelijk haar nichtje Amalia! De kroonprinses start aankomend collegejaar aan de Universiteit in Amsterdam met de bachelor Politics, Psychology, Law and Economics.

Net als iedere andere student was Amalia de afgelopen tijd druk op zoek naar een woonruimte in Amsterdam. En waarom zouden de nichtjes apart gaan wonen als ze ook gezellig samen kunnen wonen?

Als Amalia ook in dit prachtige optrekje gaat wonen, zal de derde slaapkamer waarschijnlijk toegewezen worden aan haar beveiligster.

Tags

AMALIABINNENKIJKENELOISEELOISE VAN ORANJEKROONPRINSES AMALIAPRINSES AMALIAZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck