ZIEN: hier gaan André en Sarah samenwonen!

Appartement Dré Sarah
Door: Lies Jansen
12-05-2021

Na even wachten is de knoop doorgehakt. André Hazes heeft een bijzonder, luxeappartement gekocht en zal hier zijn intrek nemen… Samen met zijn nieuwe vlam Sarah van Soelen.

Enkele kilometers verwijderd van ex-verloofde

De tortelduifjes kunnen hun hart ophalen. André heeft namelijk een appartement gekocht waar de twee kunnen samenwonen. Deze onthulling doet een bron aan weekblad Story. Het stel heeft voor 815.000 euro een appartement op de kop getikt in de wijk Hillegersberg. Bekend terrein voor de zanger. Ex-verloofde Monique woont hier namelijk slechts op enkele kilometers vandaan. Op deze manier woont de zanger weer dichtbij zijn zoontje, waar hij laatst nog ‘afscheid’ van nam in zijn nieuwe nummer.

Babykamer?!

De nieuwe woning is op alles voorbereidt. Zo beschikt het naast een masterbedroom, riante woonkamer, inloopkast en inpandige garages ook over een ‘kinderkamer’. Is hiermee stap twee: een liefdesbaby, dichterbij gekomen voor het stel? 

Benieuwd naar de woning? Bekijk het via deze link.

Voor de prijs van iets meer dan 8 ton krijgt het stel een woning met een woonoppervlakte van 146 vierkante meter. De woonkamer bedraagt zo’n zestig vierkante meter. 

Samenwonen

Eerder vertelde André aan weekblad Privé over zijn zoektocht naar een geschikte woning: ,,Op dit moment ben ik aan het kijken. Waar ik ga wonen, daar heb ik nog geen besluit over genomen. Het belangrijkste is dat het goed moet voelen.” Eén ding was zeker. André ziet het niet zitten te vertrekken zonder Sarah. ,,Ik zie mijzelf niet meer alleen wonen..”, aldus de zanger.

Meer DenD