ZIEN: Hier is Yolanthe op safari: Lentini straks ook?

HIER is Yolanthe op safari, en Lentini straks ook?
Door: Charlotte Wijnen
27-07-2022

Yolanthe en zoontje Xess Xava beleven op dit moment hun droomvakantie in Kenia. Ze gaan op safari en dierenvriend Xess kijkt zijn ogen uit. Moeder en zoon komen allerlei dieren tegen: giraffen, olifanten, hyena’s en leeuwen. Wanneer de safari afgelopen is keren ze terug naar hun tent, die midden in de wildernis staat.

Yolanthe wilde deze zomervakantie groots uitpakken. De avontuurlijke Xess is een echte dierenvriend en dan is op safari gaan in Kenia de perfecte keus. Samen gingen ze gisteren voor het eerst op safari.

‘Dit is echt een droom!’

Tijdens de tocht door de wildernis zagen moeder en zoon binnen no-time de wilde dieren bij hun jeep lopen. Giraffen, olifanten en zelfs leeuwen konden ze in hun natuurlijke omgeving bekijken. ,,Dit is echt een droom!”, roept Xess enthousiast in de beelden die Yolanthe op Instagram deelt.

Wanneer de safari afgelopen is en het donker wordt, keren ze terug naar hun accommodatie. ,,Terug naar ons tentje met beveiliging want we slapen echt midden in het wild. En er loopt hier van alles rond…”, schrijft Yolanthe op Instagram.

Komt Lentini ook?

Yolanthe en Xess verblijven in Governors’ Camp. Al het wild loopt hier rond en het bevindt zich op de allerbeste natuurlocatie die Oost-Afrika te bieden heeft. En daar hangt uiteraard een hoog prijskaartje aan: de tent waar Yolanthe en Xess in slapen kost 720 dollar per nacht.

Hoe lang moeder en zoon hier zullen verblijven is niet duidelijk. Wel is het mogelijk dat er nog een vakantieganger de kant van Yolanthe en Xess op komt, want een aantal dagen geleden postte Lentini, de vermeende nieuwe liefde van Yolanthe, dat hij op Schiphol was.

Bekijk HIER de tent

Meer DenD