ZIEN: Hier zijn Monique en André in Amerika

HIER zijn Monique en André in Amerika
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique en André genieten momenteel met zoontje Dré van een gezinsvakantie in Amerika. Peet, de geluidsman van André, is samen met zijn vrouw Sandra meegereisd en zij hebben per ongeluk verklapt waar ze precies verblijven…

Monique en André zijn momenteel in Amerika om uit te zoeken of ze verdergaan als gezin. Vooral voor kleine Dré is dat belangrijk, zo liet Monique weten. Maar wat doen ze dan helemaal in Amerika?

Enorme verrassing voor kleine Dré

Toen ze aankwamen in Florida, stond kleine Dré een enorme verrassing te wachten. Want wat doe je in Florida als je met een kind van zijn leeftijd bent? Naar de attractieparken in Orlando!

André en Monique hebben hun zoon meegenomen naar het Harry Potter-park. Dat verklapte Sandra per ongeluk op Instagram, die een foto van zichzelf deelde terwijl ze in het themapark is.

Hoe lang het gezin in het park blijft is niet bekend, maar voor kleine Dré is er in ieder geval genoeg te doen. Omdat er wel een paar dagen nodig zijn om het hele park te kunnen verkennen, zal het gezin vermoedelijk in een hotel verblijven dichtbij het park.

Wat staat er verder op de planning?

Over wat er verder op de planning staat kan alleen maar worden gespeculeerd. Zo gaat het gerucht dat André en Monique een bruiloft aan het plannen zijn. ,,Monique zou schijnbaar veel zijn afgevallen en spionnen denken daarom dat ze stiekem een bruiloft aan het plannen zijn”, meldde Yvonne Coldeweijer.

Trouwen in het buitenland is een langgekoesterde droom van André en Monique. Toen ze in 2020 bekendmaakten te gaan trouwen, hadden ze al besloten in ieder geval niet in Nederland te gaan trouwen. Of deze droom tijdens deze reis uit gaat komen zullen we moeten afwachten, maar de geruchten dat André en Monique als stel terugkeren worden wel steeds hardnekkiger.

[poll id=”67″]

Tags

ANDRÉANDRÉ HAZESBRUILOFTGERUCHTKLEINE DREMONIQUE EN ANDRÉMONIQUE WESTENBERGONTHULDVERZOENING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck