ZIEN: Hoogzwangere Marieke Elsinga deelt prachtige foto van babybuik

Marieke Elsinga deelt prachtige foto
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Presentatrice Marieke Elsinga is bijna aan het einde van haar zwangerschap. Daarom trakteert ze haar volgers op Instagram met een prachtig kiekje van haar buik. ,,Bijna 9 maanden in m’n buik. Zo gezellig!”, schrijft ze erbij.

Marieke is in verwachting van haar eerste kindje, samen met haar vriend Sander. Op Valentijnsdag 2020 maakte de presentatrice bekend dat ze niet langer als vrijgezel door het leven ging. Ze was toen al een tijdje samen met Sander, dit hield ze geheim. Hoewel heel Nederland nieuwsgierig is naar haar partner, weet nog steeds niemand wie hij is. Marieke heeft wél verteld dat Sander géén bekende Nederlander is en dat ook niet wil worden. In Vriendin vertelde ze eerder dat hij niet in de media werkt en er ook helemaal niks mee heeft.

Verwarring

In augustus werd Marieke’s babyshower uitgebreid gevierd met vrienden en familie. Ze deelde toen een vrolijke serie foto’s van het moment, maar dit zorgde voor veel verwarring onder haar volgers: deelde Marieke nu de eerste foto met haar vriend Sander? Marieke besloot maar gelijk duidelijkheid te geven over de foto. ,,En nee, foto 4 is niet de vader van m’n kind”, schreef Marieke erbij.

Tags

marieke elsingaZwangerZwangerschap

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie