ZIEN: In deze luxe suite woont Memphis Depay in Parijs

Memphis Depay
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na de inbraken heeft Memphis Depay zijn huis in Lyon verlaten en woont sindsdien in een prachtige suite van een 5-sterrenhotel in Parijs. En dat is nog maar héél zacht uitgedrukt…

In style

Het is al een aantal keren gebeurd dat Memphis na een wedstrijd van een koude kermis thuis kwam toen bleek dat er bij hem thuis was ingebroken. In augustus 2018 waren er spullen meegenomen van een waarde van ongeveer 1,5 miljoen. En een jaar later was het weer raak: inbrekers namen kleding en sieraden mee. Hoe groot de schade toen was, is niet bekend.

Zijn huis in Lyon heeft hij nu verlaten, en dat doet de voetballer natuurlijk in ‘style’. Hij besloot om onderdak te gaan zoeken in Parijs. In het megaluxe 5-sterrenhotel Prince de Galles kost de goedkoopste kamer al 698 euro per nacht. Maar Memphis kiest natuurlijk voor een suite op de hoogste verdieping van het hotel met een prachtig privé dakterras.

Rijkdom

Het is geen geheim dat voetballers het goed voor elkaar hebben. In een video laat Memphis zien dat zijn leven bestaat uit rijkdom. Met een glas wijn in zijn hand loopt hij door zijn woon- en eetkamer om vervolgens op zijn dakterras neer te ploffen. En wauw, wát een uitzicht!

Bijna rond

Hij woont er nog maar voor een aantal maanden, want de transfer van Memphis naar FC Barcelona is bijna rond. Ronald Koeman reageerde in het AD op de geruchten over de komst van Memphis naar Spanje. ,,Natuurlijk zou ik er blij mee zijn”, aldus de FC Barcelona-trainer. ,,Iedereen weet wat wij met elkaar hebben en het zou geweldig zijn als dat ook gaat gebeuren. Het is bijna rond.”

Tags

FC BARCELONALYONMEMPHISMEMPHIS DEPAYPARIJS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck