ZIEN: Is dit de nieuwe vlam van Gaby Blaaser?

Gaby Blaaser
Door: Eva Steins
28-01-2021

Heeft Gaby Blaaser na haar deelname aan The Bachelorette dan toch eindelijk haar ware liefde gevonden? De presentatrice hint op een nieuwe vlam in haar leven…

De deelname van Gaby aan The Bachelorette was op het gebied van liefde geen enorm succes. Ondanks veel moeite van zowel Gaby als de single mannen, sprong de vonk niet echt over. Ook werd Gaby in verband gebracht met kickbockser Rico Verhoeven. Hoe dat precies zat lees je hier.

Mocro Maffia

Op Instagram plaatste Gaby een story waarop te zien was hoe zij met een mysterieuze man de serie Mocro Maffia zat te kijken. De romantische sfeer op de foto viel direct op. Te zien was hoe de kaarsjes aangestoken waren én hoe Gaby gezellig een wijntje dronk met een onbekende man.

Al gauw werd duidelijk wie er naast haar op de bank zat. Op Instagram dook namelijk nog een foto op van overduidelijk hetzelfde tafereel…

De man met wie Gaby de avondklok doorbracht is Rick de Veth. Het is direct duidelijk wat de twee gemeen hebben: zowel Rick als Gaby zijn beide superfit en brengen geruime tijd door in de sportschool.

De foto die Gaby plaatste:

En de foto die haar mede-bankhanger plaatste:

Meer DenD