ZIEN: Is dit de nieuwe vriend van Maan?

Nieuwe vriend van Maan heet Tijn|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel geruchten de ronde gingen dat er een liefde zou opbloeien tussen Maan en rapper Snelle, blijkt ze een ander aan de haak geslagen te hebben. En het is ook niet haar ex Tony Junior…

Is dit haar nieuwe liefde?

Volgens geruchten zou Maan weer helemaal gelukkig in de liefde zijn. Instagramkanaal Juice Channel deelt een foto van de nieuwe lover genaamd Tijn. En het lijkt erop dat Maan een bepaald type heeft, want hij heeft best wel wat weg van haar ex Tony Junior.

Voluit zou de nieuwe vriend van Maan Tijn van den Bruele heten. Hij woont in Aerdenhout en studeert Interieurdesign aan Akademie Vogue, zo meldt Cosmopolitan. Waar Maan en Tijn elkaar van kennen, is niet bekend.

Geen vrienden meer met Tony?

Maan was sinds eind 2019 vrijgezel. Daarvoor had ze een relatie met Tony Junior maar deze strandde na twee jaar. De twee hebben er echter nooit een geheim van gemaakt dat ze als vrienden uit elkaar zijn gegaan.

Maar nadat Tony onthulde dat hij een string van Maan boven zijn bed heeft hangen, is het nog maar de vraag of ze nog door één deur kunnen. Maan was namelijk woest na de pikante onthulling. ,,Ze is op dit moment gepikeerd”, zei Tony op Twitch. ,,Er is heel veel stress nu.”

LEES OOK:

Tony Junior nog steeds verliefd op Maan? ‘Haar slipje hangt boven mijn bed’

Tags

MAANNIEUWE LIEFDETONY JUNIOR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie