ZIEN: Jutta Leerdam ‘naakt’ in de zee

Jutta is een meermin in de zee
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jutta Leerdam heeft pikante beelden van zichzelf gedeeld. Op Instagram deelt ze een filmpje waarin te zien is dat ze ‘naakt’ in de zee zwemt…

,,Free”, schrijft Jutta bij een filmpje waarin ze in een nietsverhullende bikini onder water zwemt. Jake Paul is duidelijk trots op zijn vriendin. ,,Mijn magische zeemeermin”, reageert hij op het pikante filmpje. Ook haar volgers strooien met complimenten. ,,Wat een lijf!”, luidt het.

Intieme kiekjes

Jutta en Jake genieten op dit moment van een heerlijke vakantie. En niet op zomaar een locatie, maar in het tropische Costa Rica. De afgelopen dagen werden volgers van Jutta al getrakteerd op een aantal intieme kiekjes van haar en Jake. Volgers reageren razend enthousiast. ,,Power couple”, zo reageert iemand. En een ander schrijft: ,,Wat zijn jullie toch een mooi koppel!”

Tekst gaat verder onder de beelden.

Jake Paul

Jutta en Jake maakten bijna een jaar geleden hun relatie wereldkundig nadat ze meerdere keren samen werden gespot. De twee wilden hun relatie eigenlijk geheim houden, maar omdat ze voortdurend gevolgd werden door paparazzi lekte het uiteindelijk uit. In een video op YouTube vertelde Jutta dat Jake anders is dan iedereen denkt. ,,Hij is echt geen idioot, hij is gewoon heel anders als er camera’s bij zijn. Hij is de liefste jongen ooit.”

Tags

JAKE PAULJUTTA LEERDAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck