ZIEN: Kleine Dré gaat los op zijn eerste rockconcert

Kleine Dré aan het headbangen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kleine Dré beleefde tijdens de vakantie in Amerika de tijd van zijn leven. Voor de allereerste keer ging hij naar een écht rockconcert. Monique Westenberg vond het mooi om te zien dat haar zoontje losging op de muziek en heeft de beelden op Instagram gedeeld.

,,Dit was zo mooi!”, schrijft Monique in Instagram Stories bij de beelden van kleine Dré. ,,Voor de allereerste keer naar een écht groot internationaal concert en dan meteen die van Journey en nog in Amerika ook!”

De moves van kleine Dré

Op de video is te zien hoe de vijfjarige Dré losgaat op de rockmuziek. ,,Hij heeft de hele avond genoten en deze moves eruit gegooid!”

Tekst gaat verder onder de video

Geen liefdesrelatie

Toen André en Monique terugkeerden naar Nederland draaide de geruchtenmolen op volle toeren. Ze hadden een fijne tijd in Amerika gehad en leken weer een gelukkig gezin te vormen. Toch zou de liefdesrelatie tussen André en Monique binnen een paar weken als sneeuw voor de zon zijn verdwenen.

,,Van alle kanten krijg ik te horen dat het tussen André en Monique toch echt bij een vakantieliefde is gebleven”, meldde Yvonne Coldeweijer eerder op Instagram. ,,André heeft op dit moment even geen interesse meer in een liefdesrelatie met Monique.”

Toch kijkt Monique nog met een fijn gevoel terug op de Amerika-reis. Vooral als ze de beelden terugziet van zoontje Dré die het enorm naar zijn zin had.

Tags

ANDRÉ HAZESMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie