ZIEN: kleine Vivé lijkt nu al sprekend op haar moeder

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua innerlijk lijkt kleine Vivé sprekend op haar moeder Maxime Meiland. Ze blijkt namelijk nu al een enorme kletsmajoor te zijn.

Maxime plaatst op haar Instagram Story een schattige video van haar één-jarige dochtertje. Terwijl de kleine geniet van een waterijsje voert ze een uitgebreid gesprek met haar vader. Wat Leroy en Vivé met elkaar bespreken is wat onduidelijk, maar zo te zien begrijpen de twee elkaar als geen ander. 

Kinderwens

op 14 september verwelkomde het stel hun dochter Vivé. Dit deelde ze vorig jaar door middel van een uber-schattige fotoreeks van het net geboren meisje. Maxime had al een dochter uit een eerder relatie, Claire. De twee zusjes schelen vier jaar. 

Maar als het aan de de trotse moeder van twee ligt, komt er ‘as soon as possible’ een derde kindje bij. De dochter van Erica en Martien droomde altijd al van een groot gezin. “Ik zou dat toch heel erg leuk vinden. Ik zei altijd vier, maar dat wil Leroy niet.” Daar is Maxime dus van afgestapt. “Maar toch nog één baby’tje lijkt me wel heel erg leuk. Dan zit ook die leeftijd leuk bij elkaar”, aldus Maxime Meiland.

Tags

CLAIREKINDERWENSLEROYMAXIME MEILANDMEILANDVIVÉ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck