Zien: Koning past outfit aan op warmste Prinsjesdag ooit

Door: Eva Steins
15-09-2020

Prinsjesdag heeft dit jaar een andere invulling dan we gewend zijn. Door de coronacrisis zijn veel traditionele activiteiten zoals de balkonscène en het ritje met de koets dit jaar geen onderdeel. Ook is het de warmste Prinsjesdag ooit gemeten, en lijkt Koning Willem-Alexander zijn outfit hier op aangepast te hebben…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Creatief met Photoshop

Photoshopper Maurice van Berkel plaatst een grappige foto op Instagram met daarop ‘de outfit’ van de koning. Hij verwacht dat de koning in deze ensemble de troonrede zal voorlezen. Bij de foto schrijft hij:

,,Den Haag bereidt zich voor op een bloedhete Prinsjesdag. #prinsjesdag #prinsjesdag2020 #heet #willemalexander #koning #troonrede

Lachen gieren brullen

Volgers reageren lachend onder zijn post: ,,Knap hoe je het steeds weer bedenkt!” en ,,Flesje corona erbij had het helemaal afgemaakt”.

Prinsjesdag 2020

De outfit van de koning zal niet zo drastisch veranderen zoals de grappenmaker voorspelt, maar er zijn een hoop andere dingen die dit jaar wél anders gaan. Modeliefhebbers kunnen dit jaar niet genieten van de hoedjesparade, omdat de Kamerleden en ministers hun partners dit jaar niet mee kunnen nemen.

LEES OOK:

Geen hoedjes op Prinsjesdag maar wél dit accessoire

Meer DenD