ZIEN: Máxima en Ariane bij herdenking overleden zus Inés Zorreguieta

Máxima en Ariane bij herdenking Inés Zorreguieta
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Koningin Máxima vloog samen met dochter Ariane naar Buenos Aires om haar overleden zus Inés Zorreguieta te herdenken. Argentijnse media wisten het emotionele moment vast te leggen.

Máxima is samen met één van haar drie dochters naar Argentinië afgereisd. Ze werd gisteren door Argentijnse media in Buenos Aires gespot. Het bezoek valt samen met de herdenking van haar overleden zus Inés Zorreguieta, die op 6 juni 2018 overleed.

Herdenking in Argentinië

Inés besloot op 33-jarige leeftijd een einde aan haar leven te maken en werd gevonden in haar appartement in de wijk Almagro. Máxima had een hechte band met haar en in een reactie zei ze dan ook ‘zeer geschokt en zeer verdrietig’ te zijn.

Gisteren was het vier jaar geleden dat Inés overleed en Máxima besloot daarom naar Argentinië af te reizen om haar zus te herdenken. Ze nam dochter Ariane mee en ook haar boer Martín was bij de herdenking aanwezig.

Hoe lang blijven ze?

Rond twee uur in de middag kwamen Máxima en Ariane aan in Buenos Aires. Moeder en dochter werden direct gespot door Argentijnse media. Op de foto’s is te zien dat Máxima een rode jas aan had en een zonnebril op haar hoofd droeg. Ariane werd gezien in een donkerblauwe hoodie.

Hoe lang ze in Buenos Aires blijven is niet bekend, maar omdat ze maar weinig bagage bij zich hebben, wordt er vermoed dat ze niet lang zullen blijven. Het is de eerste keer sinds de coronapandemie dat de koningin naar Argentinië afreist.

Bekijk HIER de foto’s

Tags

KONINGIN MAXIMAMAXIMAPRINSES ARIANE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie