ZIEN: Máxima neemt gezin mee naar camping in Argentinië

Vakantie op de camping van de Oranjes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het was voor een camping in Argentinië een grote verrassing toen koning Willem-Alexander en koningin Máxima samen met hun dochters op de stoep stonden. Máxima besloot haar gezin mee te nemen naar haar geboorteland om te gaan kamperen in de prachtige natuur.

Argentinië zit onze koningin in haar bloed. Ze werd er geboren, ging er van de kleuterschool naar de universiteit, woonde er tot haar 25e en heeft er natuurlijk nog steeds familie wonen. Het is dan ook niet gek dat ze haar gezin maar al te graag meeneemt naar haar geboorteland.

Verrassing

Het bezoek aan camping Relmu Lafken was een grote verrassing voor Patricia Montenegro, de eigenaresse van de camping. ,,We zijn enorm verrast door wat ons is overkomen. Het leek een droom, we wisten niet dat het waar was totdat ik erachter kwam wat er op onze camping gebeurde”, vertelde Montenegro op de Argentijnse radiozender Seis. ,,Alles verliep heel natuurlijk en heel snel, daarna gingen ze naar het perceel dat we ze hadden toegewezen, ze kwamen aan zoals elke bezoeker arriveert.”

Geheim

Het koninklijk gezin geniet ongetwijfeld van alle rust en privacy die de omgeving te bieden heeft. De camping is gelegen aan een meer en is omringd door prachtige natuur. Ook zijn er nog een aantal geheime plekjes te vinden die niet bekend zijn bij toeristen. Zo loopt er een pad door het bos dat leidt naar een geheim strand.

Broer Máxima

Na het verblijf op de bijzondere camping reist het gezin door naar het naburige Villa La Angostura, waar de broer van Máxima woont. Volgens de Argentijnse radiozender keert het gezin op 6 januari weer terug naar Nederland.

Tags

MAXIMAWILLEM-ALEXANDERZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie