Zien! Meghan Markle deelt verboden beelden

Meghan Markle
Door: Tanja Brouwer
17-02-2020

Meghan Markle en prins Harry zijn vertrokken naar Canada, maar zelfs vanuit daar lukt het Meghan om de regels van koningin Elizabeth te overtreden. De Amerikaanse heeft op Instagram een video gedeeld die de Koningin nadrukkelijk niet wilde verspreiden in het openbaar. In de verboden video is de hertogin te zien die, volgens de Koningin, zich niet koninklijk genoeg gedraagt tegenover de hoofdredacteur van Vogue.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Geen royale uitstraling’

Het nummer van het modetijdschrift waar Meghan Markle de gast-hoofdredacteur was, in het best verkochte ooit. Een enorme prestatie waar Meghan erg trots op is. Toch mocht ze van de Koningin niet alles over het nummer posten, zoals het filmpje wat ze nu heeft gedeeld op Instagram. Wie naar de video kijkt, zal niets bijzonders ontdekken en misschien niet begrijpen waarom het verboden is. De Koningin zou daar de volgende reden voor hebben: Meghan zou te frivool, te lichtzinnig en geen royale uitstraling hebben in het filmpje. Voor de Koningin dus genoeg redenen om de video te verbieden.

,,Er is haar gevraagd de beelden niet openbaar te maken, en dat heeft ze tóch gedaan. Daar gaat het om. Ze luistert gewoon niet naar wat haar wordt opgedragen. Het is de zoveelste provocatie naar de conservatieve koninklijke familie”, zegt een bron uit Kensington Palace.

Meer DenD