ZIEN! Memphis Depay romantisch met vrouw

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Memphis Depay heeft weer verkering. De 29-jarige profvoetballer deelt op Instagram een zwoele romantische video met een mysterieuze dame. Juice kanalen gingen op onderzoek uit en vinden binnen no time Depay’s nieuwe vlam…

Coral Guriérrez is dit keer de gelukkige. De Spaanse dame is geen blokfluitdocent, geen vrachtwagenchaffeuse maar, natuurlijk, bikinimodel. Guriérrez heeft een speciale band met de Canarische eilanden en gaat, op haar pikante Instagram-account te zien, elk tropisch oord ter wereld af. Sinde haar negentiende is ze model maar de ‘beauty met brains’ heeft ook psychologie gestudeerd.

Verbannen uit zwembad

Afgelopen maart kwam er ‘juice’ uit dat Depay verbannen was uit het zwembad vanwege zijn wilde feesten met allerlei vrouwen. Nu lijkt – op de video – de rust wedergekeerd. De twee tortelduifjes knuffelen er namelijk op los in de op Instagram geposte video.

De Atlético Madrid-aanvaller kon wel wat positiviteit gebruiken. Zijn hamstringblessure die hij eind maart opliep gooide roet in het eten, tijdens een interland tegen Gibraltar. Daardoor stond Depay dik een maand langs de kant. Vlak na zijn eerste rentree tegen Real Valladolid ging het weer mis. Hij haakte bij de training af vanwege een kuitblessure en sindsdien is het stil van Memphis zijn kant.

Blessures

De laatste jaren is Depay, met 88 interlands en 44 doelpunten, best vaak geblesseerd geweest. Na december 2019 stond de aanvaller bijna zeven maanden stil door een zware knieblessure. Afgelopen seizoen was hij bijna drie maanden aan de kant bij FC Barcelona omdat hij blessures aan zijn achillespees, dijbeen en hamstring had.

Tags

MEMPHIS DEPAY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck