ZIEN: Monica Geuze vindt kwijtgeraakte Gucci schoenen in kliko

Monica Geuze
Door: Ditjes en Datjes
29-04-2021

Monica Geuze heeft een groot én duur mysterie opgelost. Zo’n twee maanden terug kocht zij online hele dure schoenen via een vintage website van het merk Gucci. De webwinkel was ervan overtuigd dat haar pakketje was bezorgd, maar Monica had haar schoenen écht niet ontvangen. Hierdoor ontstond lichte paniek…

,,Ik had schoenen besteld, maar heb ik ze vervolgens nooit gekregen”, vertelt Monica in haar vlog. Ze had het bedrijf wel twintig mails gestuurd. ,,Het waren ook echt boze mails. Maar zij hielden voet bij stuk, want in hun gegevens stond dat het pakketje was bezorgd en ontvangen.” Monica werd pissig. ,,Ik dacht: dit kan gewoon niet! Ik heb er 500 euro voor betaald, vervolgens komen ze nooit binnen. Ik was écht pissed.” aldus de boze vlogger.

‘Bijzonder asociaal’

Beide partijen waren erover uit: Monica zou haar 500 euro terugkrijgen. Totdat ze werd gebeld door de leverancier van het pakketje. Zij lieten het bewijs zien dat de schoenen wél op haar adres waren afgeleverd. ,,Ze stuurden een foto waarop te zien was dat het pakket voor mijn deur stond”, vertelt de influencer. Nu is ze compleet in de war. ,,Dat doe je toch niet!? Er zitten schoenen in van 500 euro. Waarschijnlijk is het gestolen, wat ik bijzonder asociaal vind. Echt gestoord.” aldus de perplexe Monica. Ook bleek later nog dat de bezorger de handtekening van Monica had gefaket. “Terwijl ik niet eens getekend heb.” 

Kliko

Opeens bedenkt Monica zich iets: “Ik heb gewoon camera’s hangen.” Ze gelooft haar ogen niet als ze de beelden bekijkt. “Het is echt te bizar.” De bezorger zet het pakket voor haar deur, maakt een foto, en gooit het vervolgens in de kliko. Monica heeft geluk dat ze haar kliko nog niet heeft laten legen en haalt per direct het pakketje met haar schoenen eruit.

Meer DenD