ZIEN: Monique en Roxeanne trekken zich niks aan van breuk

Monique en Roxeanne
Door: Eva Steins
08-04-2021

Het mag dan wel over en uit zijn tussen Dre Hazes en Monique Westenberg, de band tussen Monique en haar voormalige schoonzus Roxeanne is niet bekoeld. De voormalige ‘zusjes’ spenderen samen een gezellige middag en delen dit trots op Instagram…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Monique en Dre’s zus Roxeanne hadden tijdens de relatie van Monique en Dre al een goede relatie. Zo was Monique één van de redenen dat Dre en Rox hun jarenlange ruzie bijlegde.

Boerderij

Ook de kinderen van de voormalige schoonzusjes kunnen het goed met elkaar vingen. Het is dus vanzelfsprekend voor Monique en Roxeanne dat zij tijd met elkaar blijven doorbrengen, zodat ook de kleine Fender (3) en André (4) elkaar blijven zien.

Op Instagram laten Mo en Rox weten dat ze een gezellige middag gespendeerd hebben met elkaar. Samen met André en Fender bezochten zij de geitenboerderij. Ook Roxeanne’s verloofde Erik is erbij.

,,Op de boerderie”, schrijft Monique bij de foto, waarop te zien is hoe het stel gezellig bij elkaar zit. ,,Love you”, laat Roxeanne weten onder Monique’s foto.

Meer DenD