ZIEN: Monique pakt uit met kerst

Monique pakt GROOTST uit met de kerst
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique Westenberg heeft een heel team ingeschakeld om haar woning te versieren voor kerst. Ze pakt groots uit: er staat een enorme kerstboom in de woonkamer, de buitenkant van het huis is versierd met kerstkransen en óveral hangen kerstballen.

Monique heeft een styliste ingehuurd om haar huis te komen versieren. Op Instagram laat ze zien hoe dat in zijn werk gaat. Maar liefst drie vrouwen tillen de enorme kerstboom naar binnen, hangen overal lampjes op en versieren het hele huis met kerstballen. Het is een hoop werk, want Monique wil zoals elk jaar een écht ‘kersthuis’.

‘Kersthuis’ Monique

De woning is dan ook niet in één dag klaar. Het team is gisteren begonnen en zijn de komende dagen ontzettend druk met versieren. Monique deelt in Instagram Stories een filmpje van de vrouwen die druk bezig zijn met het versieren van de trap, waar kerstslingers en kerstballen aan worden gehangen. De styliste heeft zelf ook een aantal beelden van het huis gedeeld: zo heeft het team de buitenkant van het huis versierd met kerstkransen en staat er een enorme kerstboom in de woonkamer.

Tags

Monique WestenbergVideozien

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie