ZIEN! Nog onbekende foto Elizabeth uit 1971

Nieuwe foto Elizabeth
Door: Jos La Grande
20-09-2022

De Britse koninklijke familie heeft een fabelachtige, nog onbekende foto vrijgegeven van een wandelende koningin Elizabeth in de Schotse Hooglanden. Het fotobeeld is gemaakt in het jaar 1971, in de buurt van Balmoral Castle. Dat was de favoriete plek van de Queen.

De tekst ‘May flights of Angels sing thee to thy rest’, werd door de koninklijke familie toegevoegd aan de bijzondere foto.

Deze zin is afkomstig uit Shakespeare’s Hamlet. De tekst werd eerder uitgesproken door de huidige koning Charles III vlak na het overlijden van zijn moeder in zijn allererste boodschap aan het Britse volk.

De koninklijke familie neemt een rouwperiode van zeven dagen in acht. De uitvaart van Elizabeth van maandag heeft wereldwijd veel los gemaakt. De indrukwekkende gebeurtenis met alle pracht en praal werd door honderden miljoenen belangstellenden via tv en internet live gevolgd.

Gisteravond was er nog een besloten dienst, waarna Elizabeth met haar overleden echtgenoot prins Philip werd ‘herenigd’ in de St. George kapel.

Onbekende foto van queen Elizabeth uit 1971.

Foto: [email protected] Family

Meer DenD