ZIEN: Nieuwe liefde voor Dionne Stax

Dionne Stax
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dionne Stax heeft niet alleen een nieuw tv-contract op zak, maar óók een nieuwe vriend. In de zomer van vorig jaar leerde ze hem al kennen, en het is geen onbekende…

Slechts paar kilometer verderop

Dionne heeft haar hart verloren aan Steven Jansen, bekend van het dj-duo Lucas & Steve, meldt weekblad Weekend. Beiden werden in de zomer van vorig jaar uitgenodigd bij het programma van Nick en Simon waar verschillende sterren een dagje komen kamperen. De vonk sloeg meteen over en aanwezigen op de camping verklapten al dat er meteen een klik was tussen de twee.

Na de opnames bleven Dionne en Steven contact houden. Inmiddels is Dionne nog maar weinig te vinden in haar eigen woning. Ze vertoeft regelmatig in het appartement van Steven dat slechts een paar kilometer verderop ligt.

Dionne wilde het geheim houden

Tot op heden houden Dionne en Steven de relatie geheim, maar weekblad Weekend spotte de twee samen en publiceerden foto’s van het stel. Slechts familie en een aantal vrienden is op de hoogte van de relatie.

Dionne houdt haar privéleven het liefst voor zichzelf, en vermoedelijk heeft dat iets te maken met verschillende liefdesaffaires waarmee ze in de media verscheen. Zo zou ze een affaire hebben gehad met de getrouwde Humberto Tan, wat voor flink wat ophef zorgde.

Tags

DIONNE STAXNIEUWE LIEFDENIEUWE VRIENDSTEVEN JANSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck