ZIEN: Nieuwe look voor Charlène

Nieuwe look Charlene
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prinses Charlène heeft iedereen verrast met een nieuwe look op een afspraak in het paleis. Volgers raken niet uitgepraat over haar verschijning. ,,Charlène ziet er weer heel goed uit.”

Lange tijd hoorden en zagen we niets van haar, maar nu wordt ze bij de ene na de andere afspraak gezien. Hoewel er tot voor kort nog zorgen waren over Charlène, lijkt ze plotseling helemaal op te bloeien.

Nieuwe look

Het is geen geheim dat Charlène graag experimenteert met haar haar. Maar sinds haar terugkeer in het paleis was ze geen make-over meer ondergaan. Kennelijk had Charlène toch behoefte aan een beetje verandering, want ze heeft zichzelf een nieuwe look laten aanmeten.

Ze heeft nog altijd haar korte kapsel, maar heeft haar blonde lokken op een andere manier in model gebracht. Met een beetje gel en haarlak oogt ze ineens een stuk zelfverzekerder.

Charlène kan op een hoop complimenten rekenen in de reacties. ,,Mooi!”, reageert een volger. En een ander: ,,Charlène ziet er weer heel goed uit.”

Tekst gaat verder onder de foto

Ophef om creatief project

Onlangs waren er nog grote zorgen om Charlène. Ze kondigde haar deelname aan een creatief project aan, maar achter één van de kunstwerken die ze op Instagram deelde leek een boodschap te schuilen. Met een trieste blik in haar ogen leek ze achter de tralies te zitten.

Volgers noemden het kunstwerk ‘hartverscheurend’. ,,Ik vind het niet leuk om je zo te zien, achter een tralies.”

Tags

CHARLENENIEUWE LOOKPRINS ALBERTPRINSES CHARLENEZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck