ZIEN: nieuwe spectaculaire foto’s van kroonprinses Amalia

Nieuwe foto's Amalia|Amalia
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Vanochtend om precies zes uur mochten de nieuwe foto’s van prinses Amalia worden onthuld. Een spectaculaire serie foto’s van de kroonprinses, die vandaag haar 18e verjaardag viert met Huis ten Bosch als decor.

De foto’s van de prinses die zijn gemaakt door Frank Ruiter hebben een koninklijke uitstraling, met prachtig licht. Het portret van de prinses is er een om in te lijsten, zo mooi. De prinses draagt twee verschillende jurken (de rode jurk is van modehuis MaxMara) voor de fotosessie.

De fotograaf ging twee keer langs Paleis Huis ten Bosch, de eerste keer om de locatie te bekijken. ,,Als je portretfoto’s van iemand maakt, dan maak je contact en zorg je ervoor dat het prettig is”, zegt de fotograaf, die de foto’s maakte met daglicht en schaduw.

Woensdag wordt de prinses officieel ‘binnengeleid’ in de Raad van State door haar vader Willem-Alexander, die officieel voorzitter is van de Raad van State. Ook Máxima is hierbij aanwezig.

De buitengewone vergadering vindt plaats in de Balzaal van Paleis Kneuterdijk in Den Haag. Amalia zal tijdens de buitengewone vergadering een korte toespraak houden.

Om de gelegenheid te markeren plant Amalia op uitnodiging van de Raad van State een koningslinde in de Franse tuin van Paleis Kneuterdijk.

Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria, Prinses van Oranje, Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau

prinses Amalia foto
De Prinses van Oranje, 2021
Foto Amalia
De Prinses van Oranje, 2021
Foto Amalia
De Prinses van Oranje, 2021
Foto Amalia
De Prinses van Oranje, 2021
Foto Amalia
De Prinses van Oranje, 2021
Foto Amalia
De Prinses van Oranje, 2021

Tags

18 JAARAMALIAFOTOSERIEPRINSESTHOM DE GRAAFWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck