ZIEN: Prinses Sofie en prins Carl Philip maken naam pasgeboren zoontje bekend

Prins Julian
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De Zweedse royals hebben onlangs een nieuw familielid mogen verwelkomen. Prins Carl Philip (41) en zijn vrouw prinses Sofia (36) werden vrijdag de trotse ouders van een zoontje. De Zweedse koning maakte zondag tijdens een regeringsbijeenkomst de naam bekend van het kleine prinsje…

Afgelopen vrijdag beviel prinses Sofia van hun zoon. Het is het derde zoontje voor Carl Philip en Sofia. Het nieuwe prinsje is de zevende in lijn van de troonopvolging, maar krijgt niet de titel Koninklijke Hoogheid.

Naam

Het jongetje heeft de naam Julian Herbert Folke gekregen. Dit werd zondag bekendgemaakt door de Zweedse koning tijdens een regeringsbijeenkomst. Ook werd zijn naam bevestigd op het officiële Instagram-account van de Zweedse Royals.

,,We zijn zo blij en dankbaar dat we onze derde zoon in onze familie mogen verwelkomen. Prinses Sofia en ik, en zijn twee grote broers, hebben allemaal naar deze dag uitgekeken”, liet Carl Philip weten. ,,Nu kijken we er naar uit om kennis te maken met dit nieuwe kleine lid van onze familie.”

Tags

BABYGEBORENPRINS CARL PHILIPPRINSES SOFIAZWEEDSE ROYALS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck