ZIEN: Ruud de Wild opent per ongeluk erotisch pakketje van Olcay

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

De zondagochtend van Olcay Gulsen en Ruud de Wild krijgt een rare wending als hij per ongeluk een pakketje van de modeontwerpster opent. ,,Heb je mij iets te vertellen?” vraagt de radio-dj…

Met een ontbijtje op bed van haar droomman begint Olcay haar dag. ,,Buongiorno, ik maakte per ongeluk een pakje open. Ik dacht dat het van mij was”, zegt Ruud tegen haar, terwijl Olcay alles filmt. In het pakketje haalt de radio-dj een erotische verpakking waar latex handschoenen in zitten. ,,Dit is niet wat het lijkt!” schrijft de modeontwerpster bij de video en zegt dat ze dit kan uitleggen.

Sekswinkel

,,Ik heb een handschoenenverslaving en de enige lange handschoenen van latex kon ik vinden bij een sekswinkel”. De Wild kijkt haar stomverbaasd aan. ,,Ik had gehoopt op een spannende avond”, zegt hij terwijl hij de handschoenen uitpakt en komt er een nog gekkere wending aan het verhaal.

Opgelicht

,,Huh? Zijn dit handschoenen?” vraagt Ruud. ,,Oh mijn God ik ben opgelicht!” antwoordt Olcay. ,,Ook nog het verkeerde product in die sexy verpakking”, schrijft ze erbij.

Olcay heeft latex kousen in plaats van handschoenen besteld. Ruud: ,,Heb je steunzolen gekregen?” De twee liggen in een deuk en blijven er grappen over maken. Bekijk de video hieronder:

Tags

OLCAYOLCAY GULSENRUUD DE WILD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck