ZIEN: S10 onthult outfit en eerste repetitie Eurovisie Songfestival

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Stien den Hollander, beter bekend als S10, onthult haar Viktor & Rolf ontworpen zwarte outfit voor het Eurovisie Songfestival optreden in Turijn. Ook neemt ze haar fans virtueel mee met de eerste repetitie…

S10 kiest voor een geheel zwarte outfit voor haar optreden. Nederlandse couturiers Viktor & Rolf hebben een variatie van een korte pandjesjas en daarbij een lange broek met lage taille. Dit maakte de zangeres met blote buik zaterdag bekend, vlak voor de eerste repetities.

Viktor & Rolf

Begin april werd bij de Edisons uitreiking bekendgemaakt dat Viktor & Rolf de kleding van S10 zouden verzorgen. „Ik moest nadenken over wie ik wilde dat het ging doen”, vertelde de zangeres eerder. „Toen kwamen Viktor & Rolf in mij op. Zij zijn Nederlandse trots en ik ben fan van hun werk. We hebben een kopje thee gedronken en daarna heel veel gepast.” S10 wist direct welke outfits het moesten worden: „Het is net als bij een trouwpak of een trouwjurk: sommige dingen weet je meteen.”

Vlak na haar outfit-onthulling laat S10 ook weten hoe de eerste repetities gingen: ,,Het ging heel erg goed”, reageert S10 in PalaOlimpico. ,,Het ging zoals ik gehoopt had dat het zou gaan.” In de video is te zien dat er weinig poespas op het podium is, precies zoals de zangeres wenst. Ze wil dichtbij zichzelf blijven en dat is gelukt, vindt S10. Ingetogen, met weinig kleur en licht zonder special effects.

‘Het is Nederland’

,,Ze brengen drama, stijl en rook het podium op. Het is Nederland”, laat de organisatie van het evenement weten.

Op 10 mei komt S10 in de eerste halve finale met haar liedje De Diepte. Als de zangeres genoeg punten scoort, staat ze vier dagen later in de grote finale.

Tags

EUROVISIE SONGFESTIVALS10

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck