ZIEN: Speelt Alexia basgitaar op school?

Rockprinses Alexia?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er is weer een TikTok-filmpje verschenen van het Atlantic College, de school in Wales waar Alexia momenteel studeert. In het filmpje worden verschillende activiteiten van de school getoond, en ook Alexia lijkt erin voor te komen. Heeft de prinses naast gevoel voor mode ook gevoel voor muziek?

In een video laat één van de studenten van het Atlantic College haar leven op de school in Wales zien. Feestjes, activiteiten en diners: het is er één grote gezelligheid. Ook krijgen de studenten genoeg ruimte om hun hobby uit te oefenen én nieuwe dingen te leren.

Alexia in een band?

Alexia lijkt één van de studenten te zijn die wat nieuws heeft geleerd in Wales. Wanneer er een band getoond wordt dat aan het optreden is, lijkt Alexia voorbij te flitsen met een basgitaar in haar handen. Heeft ze de kans om iets nieuws te leren op school met beide handen aangepakt?

Andere activiteiten

Of het op de beelden echt om Alexia gaat is niet duidelijk, maar we weten inmiddels wel dat de prinses graag meedoet aan schoolactiviteiten. Vorig jaar deed Alexia mee aan een actie om de LGBT-gemeenschap meer zichtbaar te maken. De foto, waarop de prinses schaars gekleed was, ging het internet over.

Een andere schoolactiviteit waar de prinses aan meedeed was een protest. In een video, die ook op social media verscheen, was te zien dat Alexia meeliep met een stroom studenten om op te komen voor het klimaat.

Rockprinses

Dat Alexia ook met andere schoolactiviteiten meedoet zoals in een band spelen is niet zeker. Maar mocht het wel om Alexia gaan, dan is ze naast een stijlicoon ook nog een echte rockprinses.

Tags

ATLANTIC COLLEGEPRINSES ALEXIAPRINSES ALEXIAWALES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck