ZIEN: Steekt nieuwe vriendin André de draak met Monique?

Kemphanen Sarah en Monique||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het gaat er gezellig aan toe tussen Monique Westenberg en de nieuwe vriendin van André Hazes, Sarah van Soelen. Op Instagram woedt een stille strijd, die bij velen niet onopgemerkt blijft…

De opkomende vete tussen Monique en Sarah is geen verrassing. Het verhaal gaat dat Sarah, terwijl Monique nog verloofd was met André, al haar klauwen in hem had gezet. Meerdere geruchten gingen rond dat Sarah en Dre al maanden vreemdgingen, zonder dat Monique ergens vanaf wist.

Berichten

Het was dan ook geen verrassing dat Dre bijna direct na de breuk met Monique al de liefde vond in de 25-jarige influencer. Wat eerst begon bij een ‘goede vriendschap’ aldus Dre, mondde al gauw uit in een vurige liefdesrelatie.

Sarah en Dre kunnen geen genoeg van elkaar krijgen en plaatsen regelmatig Instagram stories waarop zij hun liefde aan elkaar laten blijken. Maar Sarah post ook wat minder gezellige berichten, en lijkt haar pijlen nu te richten op Monique…

Pony

De gelijkenis tussen Monique en Sarah was velen al opgevallen, maar daar lijken de dames zelf niet al te blij mee te zijn. Toen duidelijk werd dat Monique haar haren in een pony had geknipt, vergelijkbaar met de haarstijl van Sarah, werd er op Instagram onderhuids hard uitgehaald naar de ex van André.

Op het Instagram account van Sarah’s werk verscheen een kattig bericht. ,,Ze kunnen je recept stelen, maar de saus zal niet hetzelfde smaken”, is er te lezen op een screenshot dat door roddelaccount Juicechannel werd gepubliceerd.

Hiermee lijkt Sarah uit te halen naar Monique, die zichzelf dezelfde haarstijl als Sarah aanmat. Duidelijk is dat Sarah vindt dat Monique haar ‘recept’ mag stelen, maar dat het haar beter staat.

Ruzie

Maar daar blijft het niet bij. Niet veel later plaatst Monique een bericht op Instagram waarop zij poseert met haar vierjarige zoontje André. Te zien is hoe de ex van de zanger een bepaald rood jack draagt, met een opvallend motief en een specifieke tekst op de achterkant.

Een herkenbaar jasje voor Sarah, die kort daarna óók een foto plaatst waarop zij precies hetzelfde jasje draagt als Monique. Wat Sarah hiermee probeert duidelijk te maken is niet helder, wel lijkt het erop dat er een ware oorlog ontstaat tussen de twee vrouwen…

Tags

ANDRE EN SARAHMONIQUE EN ANDRÉMONIQUE WESTENBERGOORLOGSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck