ZIEN: Verloofde Irene Schouten onderbreekt interview NOS

Irene Schouten belt met vriend
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

En dat is twee voor Irene Schouten! Na haar overwinning op de 3 kilometer van afgelopen zaterdag was de schaatster vanmiddag ook de beste op de 5 kilometer. Haar verloofde Dirkjan is zo trots op haar, dat hij per ongeluk een belangrijk interview onderbreekt…

Nu Irene al twee gouden medailles binnen heeft, is haar missie om in Peking vier keer goud te pakken al voor de helft geslaagd. Haar verloofde Dirkjan, die natuurlijk vol spanning heeft gekeken, is enorm trots op Irene.

‘Hee mop!’

Na haar overwinning wilde Dirkjan graag zijn verloofde spreken en besloot haar te FaceTimen. Maar op dat moment was Irene nog in gesprek met NOS. Wanneer ze geen antwoord geeft op een vraag, ontstaat er verwarring. Plotseling zwaait Irene. ,,Wie is dat?”, wordt er gevraagd. ,,Dirkjan, mijn verloofde”, antwoordt ze enthousiast.

,,Hee mop!”, schreeuwt Irene naar de telefoon waar Dirkjan via FaceTime te zien is. ,,Ik heb even een interview met de NOS.”

Dit is verloofde Dirkjan

Irene woont sinds begin 2018 samen met Dirkjan in het kleine Hoogkarspel. Dirkjan studeerde op het Hout en Meubelleringscollege en verbleef ook een tijdje in Amerika, waar hij lessen volgde op de Smithtown High School West.

Tegenwoordig runt hij een eigen bedrijf genaamd Dirkjan Mak Restauratie & Timmerwerk. Voor zowel particulieren als bedrijven levert hij werkzaamheden aan keukens, kasten, interieur of ander timmerwerk.

Wanneer trouwen?

In 2020 vroeg Dirkjan Irene ten huwelijk. ,,‘s Zomers gaan we altijd bij een geheime plek aan het IJsselmeer een duik nemen. Hij vroeg laatst op een maandagavond of we even gingen zwemmen daar. Dat vond ik vreemd want het was helemaal geen mooi weer. Toen vroeg hij me daar”, zei ze destijds.

De twee wilden vorig jaar in de zomer al trouwen, maar corona gooide roet in het eten. Wanneer de twee nu gaan trouwen is nog niet bekend, maar de twee kijken in ieder geval met veel plezier uit naar de mooie dag.

Tags

GOUDIRENE SCHOUTENNOSOLYMPISCHE SPELENSCHAATSENTROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck