ZIEN: Vriendin Dre Hazes vóór cosmetische ingrepen

Sarah van Soelen
Door: Eva Steins
09-04-2021

Het is dik aan tussen Dre Hazes en Sarah van Soelen. De zanger vond na zijn breuk met Monique steun in de armen van de 25-jarige influencer. Sindsdien vliegen de foto’s van de mooie dame je om de oren. Hoe zag zij eruit voor de verschillende cosmetische ingrepen die zij liet doen?

Dre en Sarah leerden elkaar volgens de zanger kennen tijdens de eerste breuk van Dre en Mo, vlak voordat hij met Bridget Maasland ging. De twee ontmoetten elkaar op een feestje in Dre’s hotelkamer. Volgens de zanger was er niets romantisch aan de hand tussen hem en Sarah, tot hij afgelopen zondag bij Beau toegaf dat hij ‘gek is op dat meisje’.

Model

Sarah werd in één klap een bekende Nederlander. Zij wordt gezien als de vrouw voor wie Dre zijn verloofde in de steek liet. Maar de blondine is meer dan dat. Sarah is 25, model en influencer en tikt inmiddels ruim 100.000 volgers aan op Instagram.

Regelmatig staat zij model voor de kledingwinkel waar zij werkt. Er verschijnen bijna dagelijks foto’s van Sarah in korte jurkjes en zomerse outfits op Instagram.

Direct valt op dat Sarah een prachtige meid is, maar dat zij ook niet vies is van een cosmetische ingreep op z’n tijd. Zo is op de social media van een kliniek te zien dat Sarah 2 millimeter fillers in haar jukbeenderen laat spuiten, en dat ook haar lippen flink voorzien werden van fillers.

Fillers

Op haar Instagram is ook te zien hoe Sarah pronkt met haar volle lippen en hoge jukbeenderen. Maar op de foto’s onderaan de pagina is te zien hoe zij eruit zag vóór zij zich liet helpen door de cosmetische naald…

Of de jukbeenderen en lippen het enige is wat zij aan zichzelf heeft laten doen is niet duidelijk. Kijk en oordeel zelf…

Op Instagram is een foto te zien van Sarah uit 2015, toen zij ongeveer 18 jaar oud was. Duidelijk is te zien dat Sarah de lipfillers toen nog niet ontdekt had…

Meer DenD