ZIEN: Yolanthe Cabau en zoontje Xess Xava bezoeken zieke oma

Yolanthe bezoekt moeder Wesley||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Het zijn heftige tijden voor de familie Sneijder. Het was even schrikken toen Sylvia, de moeder van Wesley Sneijder, vorige week met een longtumor opgenomen werd in een ziekenhuis in Turkije. Inmiddels is ze terug in Nederland voor verder onderzoek. Voormalig schoondochter Yolanthe Cabau deelt een vertederend filmpje op haar Instagram waarop te zien is hoe haar zoontje Xess Xava zijn oma in het ziekenhuis omhelst. 

Ondanks het stukgelopen huwelijk tussen Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder, heeft ze gister samen met haar zoontje haar ex-schoonmoeder bezocht in het ziekenhuis. Op Instagram is te zien hoe het zesjarige mannetje een roos en een ballon aan zijn zieke oma geeft, waarna zijn oma hem een stevige knuffel geeft. Bij de video schrijft de actrice: ‘hou van jou oma’ en ‘you’ve got this’. 

Het gaat al een tijdje niet goed met de gezondheid van Sylvia. Zo heeft ze al langer last van benauwdheid en ademhalingsproblemen. Toen zij eerder met deze klachten de dokter bezocht, werd ze weggestuurd met de mededeling dat het bronchitis is. Nu blijkt dat er veel meer aan de hand is. Rodney Sneijder, zoon van Sylvia en broer van Wesley, liet vlak na de ziekenhuisopname in Turkije weten dat de familie zich rot geschrokken is. “We gaan door een hel heen. M’n moeder is een sterke vrouw en gaat knokken om erbovenop te komen.” Ook laat Rodney namens de familie weten dat ze dankbaar zijn voor alle steunbetuigingen. 

Tags

SYLVIA SNEIJDERTURKIJEWESLEY SNEIJDERYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck