ZIEN: Zo zagen we koning Willem-Alexander nog nooit

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Er is koninklijk publiek aanwezig bij de Grand Prix van Nederland in Zandvoort. Niemand minder dan onze eigen koning Willem-Alexander en zijn oudste dochter, kroonprinses Amalia, maakten hun opwachting bij de kwalificatie. Kickbokser Rico Verhoeven deelde een bijzonder kiekje met de koning.

Dit weekend is de Grand Prix van de Formule 1 in Zandvoort. Een thuiswedstrijd voor onze Max Verstappen. Hij kan rekenen op veel support van zijn fans, maar ook bekend Nederland én de koninklijke familie steunen hem. De komst van koning Willem-Alexander en prinses Amalia bij de kwalificaties was een aangename verrassing, aangezien niet van te voren was aangekondigd dat ze aanwezig zouden zijn.

Dutch Grand Prix

Het is niet de eerste keer dat de koninklijke familie aanwezig is bij de Dutch Grand Prix. In 2021 kwamen Willem-Alexander, Máxima, Amalia en Ariane Max Verstappen aanmoedigen. Deze keer zijn vader en oudste dochter er met z’n tweeën op uitgetrokken en worden ze vergezeld door niemand minder dan Glory kickbokser Rico Verhoeven.

Rico deelt op zijn Instagram een kiekje met de koning en dat beeld is nogal onverwacht. De koning laat zich van een losse kant zien en kan rekenen op veel positieve reacties. Zanger Vinzzent reageert: ,,Dit is waarom ik zoveel van NL hou.” Louis Klibansky reageert met: ,,Wat een koning!” en Dutch Performante (Chahid Charrak) reageert met een boel lachpoppetjes.

Max Verstappen

Vandaag is het zo ver: de dag van de officiële race. Gisteren tijdens de kwalificatie pakte Max poleposition, dat betekent dat hij vandaag op de eerste plek in de race mag starten. Lando Norris start op de tweede plek en George Russel op de derde. Lewis Hamilton komt pas op de dertiende plaats. De race in Zandvoort start vandaag om 15.00 uur.

Tags

FORMULE 1KONING WILLEM-ALEXANDERKROONPRINSES AMALIAMAX VERSTAPPENRICO VERHOEVEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck