Zo gaat het kindje van Meghan en Harry eruit zien!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Er wordt al volop gespeculeerd over het uiterlijk van het kindje van Meghan Markle en prins Harry. Gisteren maakte Kensington Palace bekend dat de voormalig actrice in verwachting is van haar eerste kindje, en natuurlijk wachten alle Britten in spanning af of het kindje de rode lokken van Harry krijgt, of de donkere krullen van de moeder.

Rood haar

Qua uiterlijk konden Meghan en Harry bijna niet meer verschillen. Harry heeft een erg lichte huidskleur en rood haar, terwijl Meghan Markle half Afro-Amerikaans is, en dus ook een donkere huidskleur heeft en volle lippen en donker krullend haar heeft. Hoewel donker haar, bruine ogen en een donkere huid vaak dominant zijn, kan het kindje toch rood haar krijgen.

Meghan kan namelijk wél drager van een blanke huidskleur en blonder haar, want haar vader is blank. Als Meghan een familielid heeft met rood haar, is zij drager van het roodharig gen. Een kans op rood haar is dan 50%! Beide ouders hebben bruine ogen, maar als een van haar grootouders blauwe ogen heeft, kan zij ook daarvan drager zijn. Harry heeft net zoals zijn oma, vader en moeder blauwe ogen.

Voorspelling

Toen Meghan Markle en prins Harry hun verloving bekendmaakten, publiceerde de Engelse krant Daily Star al een afbeelding van hoe de kindjes van het royalty koppel eruit kunnen zien. Op de afbeelding is te zien dat het jongetje rood haar en een lichte huid heeft, en op Harry lijkt. Het meisje lijkt meer op Meghan.

Tags

BRITSENGELANDKINDJEKOPPELMEGHAN MARKLEPRINS HARRYUITERLIJKZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck