Zo gaat het met David en Gine van Ik Vertrek

Ik vertrek
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De verhuizing van David en Gine naar Spanje liep dramatisch. Het Ik Vertrek-stel kocht een mooie houten huisje, maar na een flinke regenbui bleek het huisje van MDF te zijn. Het koppel laat nu weten hoe het gaat.

Stukjes huis

Langzaam maar beetje valt de woning uit elkaar. ,,Elke dag vind ik stukjes huis”, zei de 48-jarige Gine in het programma, die haar droom in duigen zag gaan. Via de website van het NPO-programma laat het koppel weten hoe het ze na de opnames is begaan. Gelukkig ging na al die ellende het zonnetje weer schijnen voor David en Gine. Er komt een stenen muur rondom het huis, waardoor het niet meer zo kwetsbaar is en daarnaast hebben ze iemand gevonden die het huis voor hen wil opknappen én krijgen ze nog geld terug van de verzekering.

Om alle kosten te kunnen betalen hebben David en Gine een extra baantje moeten nemen, want van het geld dat hun bed & breakfast oplevert kunnen ze nog niet leven. Gine werkt daarom vijftien uur per week in de thuiszorg en David probeert van zijn massagepraktijk een succes te maken.

‘Gaan we het wel redden?’

Hoewel de tegenslagen zich opstapelden hebben David en Gine nooit de goede moed opgegeven en ze bleven altijd positief. ,,We hebben wel eens gedacht, en denken soms nog steeds: gaan we het allemaal wel redden? We zien het dan even niet meer zitten. Maar dan kijken we eens goed om ons heen; de bergen en het zonnetje, tja… en dan weten we dat het allemaal wel goed komt.”

Wie een verblijf wil boeken in het bed & breakfast kan dat doen via de site Booking. Bekijk hier Casa el Cardo Morado.

 

Tags

David en GinehoutHuisjeIk Vertrekkarton

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie