Zo komt gescheiden Rogier aan geld

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Rogier Smit en Frank Jansen zijn definitief uit elkaar. Dat doet niet alleen pijn aan het hart, maar voor Rogier ook pijn in de portemonnee. Rogier had namelijk verwacht dat het vermogen van hem en Frank eerlijk werd verdeeld, maar niets is minder waar. Ze zijn namelijk nooit in gemeenschap van goederen getrouwd.

Contract

Waarschijnlijk breken er dus zwaardere tijden aan voor Rogier, die de afgelopen jaren in luxe heeft kunnen leven door de rijkere Frank. Toch is Rogier niet zo heel arm als dat de meeste media hem afgelopen week deden schetsen. Echt failliet zal hij namelijk niet gaan. Bekendeburen dook in de papieren en kwam tot leuke ontdekkingen.

Op de eerste plek is er natuurlijk het contract met RTL waar Rogier nog de vruchten van plukt. Dat contract loopt nog twee jaar en het enige dat Franke en Rogier moeten doen is hun programma Frank en Rogier Checken In blijven maken. Naast dit contract heeft Rogier nog een eigen woning in Den Haag. In dezelfde straat staat zo’n woning te koop voor 1.9 miljoen euro!

Verhuren

Vervolgens is Rogier ook nog eigenaar van een winkelpandje die hij verhuurt als lunchroom. Hij kocht het pand in 2007 voor 240.000 euro, en inmiddels zal de waarde flink gestegen zijn. Volgens Bekendeburen misschien zelfs een overwaarde van rond de miljoen euro! Het is duidelijk: niemand hoeft op financieel gebied medelijden te hebben met Rogier Smit.

Tags

FINANCIËNFRANK EN ROGIERFRANK JANSENGELDROGIER SMITSCHEIDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie