Zo komt Yvonne Coldeweijer aan haar scoops

De scoops van Yvonne
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Yvonne Coldeweijer is binnen no-time uitgegroeid tot één van de grootste roddelkoninginnen van ons land. Maar hoe komt ze nu eigenlijk aan haar scoops? In de nieuwste editie van Beau Monde legt ze het uit.

,,Als ik iets hoor, dan ga ik puur op het verhaal van die persoon af en probeer ik door vragen te stellen erachter te komen of het waar is of niet. Dit gaat allemaal via DM-chat op Instagram”, vertelt Yvonne. De verhalen krijgt ze vaak van haar ‘spionnen’, die ze ook kent via Instagram.

Verraden

 ,,Vaak benaderen ze mij om dezelfde reden dat ik dit doe”, gaat Coldeweijer verder. ,,Dan willen ze iets aan me kwijt, omdat die persoon liegt of bedriegt. Het is zelfs zo erg dat zij hun eigen familie- of vriendenkring verraden, omdat iets hen zo dwars zit.” Haar vaste spionnen zijn dus allemaal mensen uit de omgeving van de BN’er zelf. De roddelkoningin betaalt haar spionnen niet.

Beter filteren

Toch gaat het bij Yvonne af en toe fout, zoals laatst bij Connie Breukhoven. ,,Toen postte ik dat haar relatie uit was, omdat ik dat van twee verschillende mensen had gehoord. Dat bleek later, toen ik doorvroeg, gebaseerd te zijn op het feit dat ze Connie allang niet meer met hem hadden gezien op Instagram. Ik moet soms beter filteren en niet meteen denken: yes, ik heb een scoop.”

Tags

BEAU MONDELIFE OF YVONNERODDELSYVONNE COLDEWIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck