Zo legt Meghan prins Harry in de watten

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Eerder verscheen op onze website dat prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle hechter zijn dan ooit. De twee lijken elkaar ook op romantisch vlak enorm in de watten te leggen, vertelde een bron vrijdag aan People. Vorig jaar op de 35e verjaardag van prins Harry, heeft Meghan namelijk wel iets heel bijzonders gedaan. 

‘Een plek die veel voor ze betekent’

Meghan bootste namelijk in hun achtertuin, een van hun eerste dates na. Toen Meghan en Harry in 2016 een van hun eerste dates doorbrachten in Botswana, werd deze plek van grote betekenis voor het stel. Nu vertelde een bron aan People: ,,Het is een plek die zo veel voor ze betekent. Vooral voor Harry, Meghan wilde die mooie plek naar hem toe brengen op die dag. Dus ze had een tent opgezet, had slaapzakken neergelegd, had gekookt en maakte Botswana na waar ze verliefd op elkaar werden.”

Een van hun eerste dates

In hun verlovingsinterview in 2017 vertelde het stel dat ze slechts twee dates hadden gehad, toen Harry naar Afrika moest. “En toen was het denk ik drie of vier weken later dat ik haar wist over te halen om naar mij toe te komen in Botswana”, zei Harry in dat filmpje. Het stel zou daar hebben gekampeerd onder de sterren en vijf dagen lang alleen maar samen zijn geweest. 

Tags

HARRYMEGHANMEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS HARRYPRINSES MEGHAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck