Zó rijk is Kelly Piquet

zo rijk is Kelly Piquet
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kelly Piquet is niet alleen bekend vanwege het feit dat ze de vriendin is van Max Verstappen, maar ook omdat ze dochter is van drievoudig F1-wereldkampioen Nelson Piquet. Hoewel Kelly’s carrière niet zo bekend is als die van Max of haar vader, betekent dat niet dat ze niet succesvol is. Maar hoeveel verdient Kelly eigenlijk met haar eigen carrière?

Kelly heeft niet alleen een hoop geld op zak omdat ze de vriendin is van Max Verstappen, maar ook omdat ze een eigen succesvolle carrière koestert. In de loop der jaren heeft ze dan ook al een aardig bedrag weten binnen te halen.

Succesvol model

Naast ‘de vriendin en de dochter van’ is Kelly een succesvol model. Ze heeft voor heel wat tijdschriften geposeerd en heeft gewerkt bij succesvolle bedrijven als Vogue Latinoamerica. In 2012 werkte ze als marketing coördinator voor Group Arezzo SA en in 2014 was ze columnist voor Marie Claire Magazine. Daarbij verzorgt Kelly de berichtgeving op de website en de social media van Formule E.

Kelly weet dus zeker wel de handen uit de mouwen te steken en dat loont, want inmiddels zou ze tussen de 700.000 en één miljoen dollar waard zijn, zo meldt Essentially Sports. Dat Kelly vrijwel alleen wordt gezien in dure merkkleding, is dus niet alleen omdat Max zoveel verdient.

En zóveel verdient Max

Maar uiteraard verdient Kelly lang niet zoveel als Verstappen. Sinds hij wereldkampioen is geworden, zou hij een bedrag van rond de 40 miljoen euro verdienen. Dat betekent dat hij 3,3 miljoen euro per maand verdient en wel 109.589 per dag, zo meldde Libelle eerder.

Tags

Kelly PiquetMax Verstappen

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie