Zo rijk is Wilfred Genee

Wilfred Genee
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Wilfred Genee ligt behoorlijk onder het vuur. Collega’s noemden hem zelfs ‘NSB’er’ vanwege zijn optreden tijdens het racismedebat in Veronica Inside. Bekendeburen zocht uit of Wilfred financieel afhankelijk is en gewoon kan opstappen als hij dat zou willen. 

Drie bedrijven

Bekendeburen heeft ontdekt dat Genee drie bedrijven heeft die alledrie op zijn huisadres in Soest zijn gevestigd. Het gaat om: Day 360 B.V., Vullen of Voeden en Genee MP B.V. Doelstelling van het eerste bedrijf is: het verlenen van adviezen op het gebied van marketing en communicatie. Het eigen vermogen bedraagt 120.000 euro, terwijl dat in 2017 nog maar ruim 16.000 euro bedroeg. Een mooie groei dus.

Het tweede bedrijf, Vullen of Voeden, is de uitgeverij van Genee en zijn vrouw met als doelstelling: het verlenen van adviezen op het gebied van voeding. Het eigen vermogen bedraagt bijna 203.000 euro en op de bank stond, volgens cijfers van de Kamer van Koophandel, een bedrag van iets minder dan 213.500 euro. 

Tot slot is er nog het bedrijf Genee MP. B.V. De doelstelling van dat bedrijf is ‘het ontwikkelen en produceren van visuele producties, het doen van presentaties en het schrijven van artikelen en columns’. Het is het meest succesvolle bedrijf, want het vermogen is 1.5 miljoen euro!

Panden

Naast deze bedrijven is Genee ook nog eigenaar van een woonboerderij in Soest. De woning kocht hij in 2016 voor 1.185.000 euro en inmiddels zal de waarde flink gestegen zijn. Daarnaast heeft hij nog twee appartementen in Amsterdam waarvan hij er volgens Bekendeburen één verhuurt voor een bedrag van 1.295 euro per maand. 

Al met al blijkt Genee goed te zijn voor minstens 2.5 miljoen euro. Niet echt een loonslaaf dus.

Tags

BEDRIJVENGELDSALARISVERMOGENWILFRED GENEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck