Zo rijk zijn de Meilandjes

Chateau Meiland
Door: DitjesenDatjes
07-07-2020

Martien Meiland heeft de laatste jaren flink aan de weg getimmerd met zijn realityprogramma’s. Ook zijn bankrekening is flink gegroeid. Bekendeburen heeft uitgerekend wat de Meilandjes ongeveer op hun rekening hebben staan.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Chateau en woonboerderij

Hoewel er de laatste tijd geen gasten hebben ingecheckt en het chateau ook de komende maanden nog leeg zal blijven, hoeven Martien, Erica en Maxime niet op een houtje te bijten. Erica heeft namelijk al eens verteld dat ze duizend euro per dag verdienen als alle kamers bezet zijn, en dat was de afgelopen anderhalf tot twee jaar het geval! Ook zal het gezin de zakken flink kunnen vullen als het chateau wordt verkocht. Dat staat namelijk te koop voor 1.250.000 euro en dat terwijl ze het pand kochten voor maar vier ton. Daarnaast hebben ze al een woonboerderij in Hengelo gekocht voor negen ton…

Contract

Daar komt nog bij dat ze een contract hebben afgesloten met Talpa. Bekendeburen weet dat het gezin vijftigduizend euro per aflevering krijgt. In totaal zijn er twaalf afleveringen in seizoen 3, dus dat is zes ton!

Bijklussen

Uiteraard dopt Maxime haar eigen boontjes, want ze heeft sinds kort haar eigen kledinglijn. Al is het natuurlijk maar de vraag of ze veel geld zal verdienen nu haar kleding, die voor een deel van AliExpress komt, onder vuur ligt. Verder schnabbelen de Meilandjes heel wat af. Zo verkopen ze hun eigen wijn en komt Martien regelmatig opdagen in televisieshow.

Meer DenD