ZO was het zomerfeest van Amalia

ZO was het zomerfeest van Amalia
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een groot feest met vriendinnen, cocktails en dj’s: er werd een hoop gespeculeerd over hoe het zomerfeest van Amalia eruit zou komen te zien. Het feest vond afgelopen zaterdag plaats en zó zag de dag eruit…

Amalia was in december al jarig, maar heeft altijd gedroomd van een groot zomerfeest. ,,Ze heeft eigenlijk vanaf haar tiende altijd gezegd: als ik achttien word, wil ik voor het eerst een feest in de zomer geven”, vertelde koning Willem-Alexander tijdens het staatsbezoek in Graz.

Dat feest vond afgelopen weekend plaats. Er werd gespeculeerd over een feest met honderden gasten, dj’s en cocktails, maar werd dat droomfeest voor Amalia ook werkelijkheid?

‘Groot, informeel en privé’

Het feest van Amalia was groot, informeel en privé, zo meldt het Duitse Bunte. Wie er uitgenodigd was is nog steeds geheim, maar in ieder geval zullen haar zusjes Alexia en Ariane, een aantal schoolvriendinnen en neven en nichten waaronder Eloise van Oranje het niet gemist hebben.

Op déze locatie vond het feest plaats

Hoewel er werd vermoed dat het zomerfeest wellicht op een andere locatie gevierd zou worden, is er toch gekozen om het feest te houden in de tuin van paleis Huis ten Bosch, dezelfde plek als waar het verjaardagsfeest in december plaatsvond.

De tuin was zaterdag feestelijk versierd en er waren grote tenten en luidsprekersinstallaties op het terrein te zien, zo meldt Bunte. De muziek werd verzorgd door een DJ. Tijdens Koningsdag ging Amalia samen met haar familie los op de muziek van het dj-duo Lucas & Steve, maar het is niet bekend of zij de muziek mochten verzorgen op het feest.

Tags

AMALIAPRINSES AMALIAZOMERFEEST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie