Frank Lammers vijftien jaar jonger voor film Ferry: DIT is zijn geheim

Frank Lammers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Fans van Ferry en Daantje uit de serie Undercover kunnen hun hart ophalen. Over het stel verschijnt een film. In deze film speelt Frank Lammers een vijftien jaar jonger exemplaar van Ferry. Hoe heeft Lammers zichzelf weten om te toveren tot een vijftien jaar jongere Brabander?

‘Sport en schoonheidsspecialiste’

In de film gaat het onder andere over de ontmoeting tussen Ferry en Daantje. Deze ontmoeting vindt vijftien jaar terug in de tijd plaats. Een pittige klus voor acteurs om er ineens vijftien jaar jonger uit te moeten zien. Frank onthulde aan RTL Boulevard zijn geheimen. ,,Ik heb gesport en ik ben naar de schoonheidsspecialiste geweest”, aldus de 49-jarige acteur aan RTL Boulevard.

Trainingspak

De schoonheidsspecialiste was een grappig avontuur voor Frank Lammers. Iets wat de acteur niet vaker doet. ,,Zat ik daar in Amsterdam Oud-Zuid in mijn trainingspak. Het was wel grappig”, vertelt Frank met een brede glimlach. 

Bilspleet

Voor ‘Daantje’ ofwel Elise Schaap kwam de uitstraling van een vijftien jaar jongere ‘Daantje’ vooral door middel van kleding. Elise droeg in de film kleding die vijftien jaar geleden hip was. Denk hierbij vooral aan de broeken van Shakira. ,,Ik loop voortdurend met een bilspleet”, grapt de actrice over de lage spijkerbroeken. 

Tags

EliseElise SchaapFerryFerry en DaantjeFrankFrank en Elisefrank lammersLammersSchaapundercover

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie